Spring naar inhoud

BN-of ONmens?

maart 12, 2018

Het loopt volledig uit de hand. Je merkt het aan alles maar niemand heeft het door of…ja, de kijkers hebben het door. We hebben in Nederland nog al wat Bekende Nederlanders, ook wel BN-ers genoemd en ook een hele massa ONmensen, Onbekende Nederlandse mensen. Die laatste zijn er nog meer en…ik moet het eerlijk toegeven, niet alle BN-ers zijn mij bekend. Maar goed…het loopt de spuigaten uit met die BN-ers. Veelal starten zij met iets waar ze echt goed in zijn: muzikant, schrijver, acteur en noem maar op maar op een slechte dag begint de ellende.

In de eerste plaats wordt de naam te vaak genoemd bij RTL Boulevard. Dan begint de verveleing bij veel Nederlanders al op te treden. Ik vind er in elk geval niets aan om te horen dat Rene Froger zijn vrouw haar voetje heeft verstuikt. Vervolgens wort de BN-er deelnemer in een quizz en daarna is hij of zij al gauw presentator van een eigen tv-programma.Het duurt dan ook niet lang meer of dezelfde persoon treedt opin revlamezendingen van een brillenkoopman of een of andere deodorant. Persoonlijk vind ik dat zoiets stinkt. Het is natuurlijk één grote kuil van belangen- en slangenverstrengeling en ik bewtijfekl ook of de markt voor de genoemde produkten er echt door aantrekt. Ik lees nu al verhalen van mensen die zich doodergeren aan al dat gescherm met BN-ers.

Het is ook echt schermen, afschermen. De media en een deel van de wereld zijn volledig geobsedeerd door BN-ers en dat houdt veel vernieuwing tegen. Deze geslaagde personen wekken de indruk dat zij het meeste verstand hebben van muziek of acteren of zelfs presenteren. Alles moet volledig aan hun maatstaven voldoen. Dat controleren zij door programma’s als The Voice. Een heel nieuwe aanpak of stijl krijgt daardoor geen kans meer. Het is typerend voor een vastgelopen samenleving en doorbreking hiervan is hard nodig. Heb je heel nieuwe ideeën, laat het dan horen of zien want HEEL HOLLAND SNAKT ernaar!

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: